Finns i lager

NYHET! Persikomånsten med skimmer

75 kr

Persiko månstenen är kristallen för kärlek, fertilitet, intuition och magi. Den ökar vår känslighet för det feminint gudomliga och sägs öka vår intuition och öppnar upp för våra intuitiva förmågor och skänker oss en inre trygghet och styrka. 

Det inger hopp och ger oss inspiration att följa våra drömmar och väcker passionen till liv för sådant som gör oss  lyckliga på djupet. 

Persikomånstenen vakar över dig och lyser upp din väg framåt och hjälper dig att ta rätt beslut och att följa flödet.

Den sägs även ha en lugnande effekt och kan med fördel användas till att förbättra mediala förmågor och klardrömmande sk. lucid dreaming. 

Kristallen har även använts i århundraden för att förbättra fertiliteten och sägs stödja kvinnors reproduktiva hälsa och verkar extra beskyddande för kvinnor och barn . Den sägs vara beskyddande vid graviditet och hjälper till under en förlossning och sägs lindra menstruationsbesvär. 


Egenskaper: fertilitet, intuition, magi

Chakra: tredje ögat, kronchakrat

Form: cuddlestone ca 2x3 cm - 3x4 cm 

Färg: persikofärgad


På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Luna Li säljer alltid kristaller av högsta kvalitet. Men då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende och form, mindre tunna sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende men påverkar inte kristallens magiska egenskaper.