NYHET! Stor kristallspets i lila lepidolit

340 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Lila lepidolit sägs vara en sten för förändring och nystart som kan hjälpa till att ändra gamla livsmönster. Den sägs sprida hopp och ljus över situationer som kan kännas hopplösa. 

Den sägs även minska stress vid plötsliga och oväntade förändringar och skänker känslomässig balans och lugn vid ångest och depression.

Lepidolit är en kraftfull sten att använda sig av när du känner stress och oro eller i perioder när du står inför stora förändringar.


Användningsområde: Perfekt för kristallnät och kristallhealing med fokus på stresslindring och hjälp vid nystarter. Ställ spetsen i mitten av ett kristallnät eller håll den i vänstra handen under meditation, låt spetsen peka in mot kroppen för att ta emot lugnande energi eller rikta spetsen från kroppen för att göra dig av med oönskad negativ energi och stress. Kristallspetsen kan även användas som en magisk inredningsdetalj för att fylla ditt hem med lugna och rofyllda energier.


Egenskap: stresslindring, dämpar oro och ångest vid  nystarter och oväntade förändringar

Chakra: tredje ögat

Form: slipad spets

Färg: djuplila med vita skimmrande inslag likt rymden eller en galax 

Storlek: spetsarna är mellan 7,5 - 9,5 cm höga


På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Luna Li säljer alltid kristaller av högsta kvalitet. Men då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form, mindre tunna sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende men påverkar inte kristallens magiska egenskaper.