Kristallset för intuition och vägledning

300 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Kristallset för intuition och vägledning, passar extra bra vid meditation och nymåneritualer.

Kristallsetet kommer i en svart sammetspåse.

Regnbågsmånsten (cuddle stone)

Ger dig gudomlig vägledning och är kristallen för intuition och insikt, den hjälper dig att lita på universums krafter. håll den i handen vid meditation medan du reflekterar över vad du önskar föra in i ditt liv, regnbågsmånstenen ger dig den vägledningen du behöver. 


Labradorit (cuddle stone)

Är kraftfullt andlig och helande, den stärker din intuition och utvecklar dina andliga förmågor och ökar kontakten med dina andliga guider. Den är samtidigt väldigt beskyddande och jordande, den stöder och stärker dig, samtidigt som den skyddar din aura från energiläckage,


Svart obsidian (trumlad)

Är en riktig manifestationskristall som passar bra när du sätter nya mål och intentioner. Den grundar, lugnar och balanserar dig samtidigt.


Bergskristall (extra fin)

Ger dig själslig klarhet, den hjälper dig att se dig själv tydligare, vad du verkligen vill och vilken väg du ska gå. Den verkar som en förlängning av vår intuition. Den sägs sammanlänka vårt medvetande med universum och den förstärker våra spirituella förmågor och andliga kraft.


Selenit (rå stav)

Bär på starkt renande energier, den har en hög vibration och renar din aura, ditt chakra, ditt hem och dina kristaller.

Den öppnar upp för kontakt med ditt högre jag och ökar kommunikationen med änglar och dina andliga guider.


Tips på hur du kan du gå tillväga i en nymåneritual:


  1. Hitta en plats där du inte blir störd och tänd några ljus och placera dina kristaller framför dig.
  2. Rena rummet och platsen med t.ex. vit salvia eller annan rökelse.  
  3. Meditera en stund och försök centrera dig för att finna ditt sanna jag och din innersta längtan. Håll ev. några av kristallerna i dina händer och åkalla det du tror på, universum, änglar, din andliga vägledare eller det som känns rätt för dig. Sitt tills du känner att du fått kontakt och känner dig helt uppkopplad och öppen.
  4. Tag fram papper och penna och skriv ned dina innersta önskningar samtidigt som du fokuserar på dina intentioner och öppnar upp för tanken på att allt är möjligt. Dina önskningar kommer från och med nu arbeta för dig fram till nästa nymåne.
  5. Läs upp högt för dig själv vad du har skrivit ned, det är en viktig del av ritualen.  
  6. Tacka Universum för allt du redan har och allt du kommer att få. 
  7. Avsluta ritualen.



*Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.