Finns i lager

NYHET! Beskyddande kristallset för empater och högkänsliga

225 kr

Kristallset för beskydd, passar extra bra för empater och andra högkänsliga personer som lätt tar in andra personers energier, kristallsetet innehåller fem beskyddande och grundande kristaller.

Erbjudande! 20 % rabatt (ordinare pris 285 kr)

Kristallsetet kommer i en svart sammetspåse på köpet och du betalar enbart för 4 st kristaller.


Svart turmalin

Är starkt beskyddande och hjälper till att mota bort negativa och oönskade energier. Den är kraftfull och fungerar som en skyddande sköld mot påfrestande negativitet och dåliga sinnesstämningar. 


Hematit 

Den skyddar din aura och hjälper till att jorda ditt sinne, din kropp och din själ. Den är  grundande och låter dig komma ner på jorden igen när du känner dig stressad eller orolig. Den hjälper till att ta tillbaka kontrollen över dina tankar och känslor. 


Kiwi Jaspis 

Består av svart turmalin, amazonit och kvarts och sägs vara en av de mest vårdande kristallerna du kan hitta. Den stödjer dig under stressade situationer och sprider en lugn och rofylld energi. Kiwi jaspisen sägs hjälpa oss att hitta inre harmoni och balans, en perfekt sten vid meditation och yoga. 

Den fungerar även beskyddande och hjälper dig att rensa bort negativa energier omkring dig. 


Chevron Ametist 

Är kristallen för sinnesro som får dig att hitta ditt inre lugn. Den verkar beskyddande och reducerar stress samtidigt som den påminner dig om att vända dig inåt. 


Grön fluorit

Är en kraftfullt skyddande sten på psykisk nivå som skapar mental styrka och känslomässig kontakt och sägs lösa upp stagnerad energi från tex tidigare konflikter. Den hjälper dig att stå emot yttre manipulation och bibehåller din starka integritet. Den stabiliserar och skyddar din aura, mildrar stress och avleder elektromagnetisk strålning.


En empat känner in omgivningen och andras känslor och energier som om de vore sina egna. Du kan lätt bli överväldigad över alla känslor du upplever på en offentlig plats eller i ett sammanhang med många människor då du snabbt kan absorbera en annan persons känslor, i vissa fall kan du även känna av andra personers fysiska smärta, du är även extremt känslig för atmosfären i ett rum och dåliga miljöer suger snabbt musten ur dig och tar ifrån dig din energi.


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de när du behöver beskydd och grundning. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig eller i beskyddande ritualer och kristallnät.


*Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.