NYHET! Kristallkit för kontakt med andra sidan i presentask

295 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Ett kristallkit för ökad intuition och kontakt med den andra sidan. 

Kristallkitet kommer i en liten fin presentask med snöre och etikett, en beskrivning av de olika kristallerna medföljer kitet.

Perfekt som en lite annorlunda gå bort present.

(setet har ett värde av 325 kr) 


Kristallerna som ingår är följande:

Angel aura kvarts 

Även kallad änglakvarts är en otroligt magisk och vårdande kristall som öppnar upp för kärleksfull kommunikation med de högre sfärerna. 

Håll den i handen vid meditation för ett djupt tillstånd av lugn och ro, kristallen renar dig samtidigt som den fyller dig med frid. Den kan även vara till hjälp vid resor bortom den fysiska kroppen där den låter dig ta emot hjälp från dina änglaguider.

Den sägs hjälpa till att minnas lärdomar från tidigare reinkarnationer och hjälper till att anpassa dig till ditt andliga syfte i det här livet.


Labradorit 

Är kraftfullt andlig och helande, den stärker din intuition och utvecklar dina andliga förmågor och ökar kontakten med dina andliga guider. Den är samtidigt väldigt beskyddande och jordande, den stöder och stärker dig, samtidigt som den skyddar din aura från energiläckage,


Bergskristall

Ger dig själslig klarhet, den hjälper dig att se dig själv tydligare, vad du verkligen vill och vilken väg du ska gå. Den verkar som en förlängning av vår intuition. Den sägs sammanlänka vårt medvetande med universum och den förstärker våra spirituella förmågor och andliga kraft.


Howlit är en väldigt spirituell sten som kommunicerar med högre frekvenser och ökar din andliga närvaro och medvetande. Den öppnar upp mot universums oändliga visdom och sägs även minska stress, ångest och andra spänningar i kroppen. 

Den kan även användas för en djupare och mer rofylld sömn och klarare drömmar.


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de för att öppna upp för tur och framgång. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig, vid meditation, healing eller ritualer.


* Priset gäller för fyra stycken kristaller i en liten presentask.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.