Finns i lager

Presentset för meditation och ökad intuition

275 kr

Ett fint presentset för meditation, intuition och ökad kontakt med den andra sidan. 

Presentsetet innehåller en ljusstake för ritualljus, ritualljus i vitt samt tre stycken kristaller; bergskristall, ametist och hematit. 

Perfekt nybörjarset för meditation och kontakt med din intuition och andra sidan. Beskrivning av de olika kristallerna medföljer kitet samt en beskrivning hur du kan gå tillväga vid en ljusritual. 

Perfekt som julklapp eller en lite annorlunda gå bort present. 

Setet har ett totalt värde av 325 kr, du sparar 50 kr.


I setet ingår:

Ritualljus i vitt (trepack).

Fin liten ritualljusstake med plats för kristaller.

Beskrivning hur du går tillväga i en ljusritual. 

Tre kristaller för ökad intuition, jordning och lugn och ro. 


Bergskristall ger dig själslig klarhet, den hjälper dig att se dig själv tydligare, vad du verkligen vill och vilken väg du ska gå. Den verkar som en förlängning av vår intuition.

Bergskristallen sägs sammanlänka vårt medvetande med universum och den förstärker våra spirituella förmågor och andliga kraft. Kristallen är en väldigt kraftfull healingsten.


Ametisten passar vid meditation och healing och påminner dig om att vända dig inåt, den visar dig att du redan har allt du behöver för att finna inre ro. Kristallen reducerar stress och sägs fungera mot huvudvärk och sömnproblem. 


Hematit hjälper dig att jorda ditt sinne, din kropp och din själ. Kristallen bär på jordens energi och hjälper dig att få kontakt med marken under dig, den låter dig komma ner på jorden igen när du känner dig stressad eller orolig. 

Hematiten är mycket beskyddande och grundande och lär dig ta kontrollen över dina tankar och känslor i oroliga situationer. 

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.