Finns i lager

Studentpresent att hänga runt halsen för beskydd med lyckosvamp

195 kr

Ett fint litet kristallkit för jordning och beskydd med lyckosvamp i hematit, en perfekt liten gåva att hänga runt halsen på studenten.

Kristallkitet kommer i en fin liten svart organzapåse med band. Ett litet änglakort samt en beskrivning av de olika kristallerna medföljer kitet i påsen.

(Kristallkitet har ett totalt värde av 225 kr)


Kristallerna som ingår är följande:

Svart turmalin är en starkt beskyddande kristall, den skyddar dig och ditt hem mot negativa och oönskade energier. 

Den är otroligt kraftfull och fungerar som en skyddande sköld, placera den vid ingången i ditt hem eller bär den med dig i fickan som skydd mot påfrestande negativitet och dåliga sinnesstämningar. 

Svart obsidian no worry stone skyddar dig och absorberar negativ energi både från dig själv och från omgivningen på ett snabbt och effektivt sätt, bär den med dig när du känner dig orolig och ängslig. Den grundar, lugnar och balanserar dig, den stärker din närvaro och låter dig vila i dig själv. 

Håll den i handen vid meditation eller bär den med dig i fickan. Den har en kraftfull energi och skyddar och avskärmar även mot elektromagnetiska fält. 

Hematit lyckosvamp hjälper dig att jorda ditt sinne, din kropp och din själ. Kristallen bär på jordens energi och hjälper dig att få kontakt med marken under dig, den låter dig komma ner på jorden igen när du känner dig stressad eller orolig. 

Den är mycket beskyddande och grundande och lär dig ta kontrollen över dina tankar och känslor i oroliga situationer. 


* Priset gäller för tre stycken kristaller i en liten organzapåse med band. 

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.