NYHET! Otrolig kristallspets i regnbågsfluorit

345 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Otroligt fin spets i regnbågsfluorit av högsta kvalitet med kraftiga färger i djuplila, ljuslila, petrol och turkosgrönt.

Regnbågsfluorit passar perfekt vid meditation då den stimulerar tredje ögat och ökar din intuition och kommunikation med andra sidan. 

Regnbågsfluorit är även en riktig anti-panikkristall som hjälper dig att rensa hjärnan från negativa surrande tankar samtidigt som den höjer din mentala styrka och ökar förmågan att behålla lugnet och koncentrera dig på det väsentliga.

Den eliminerar psykisk och kroppslig stress och är kraftfullt renande och beskyddande,  under natten skyddar den mot mardrömmar. Lila fluorit stimulerar även din kreativitet och kan vara till stor hjälp när du behöver nya idéer. 

Sägs även fungera som lindring vid huvudvärk och migrän. 


Användningsområde: Perfekt för kristallnät och kristallhealing med fokus på intuition, mental styrka och stresslindring. Ställ spetsen i mitten av ett kristallnät eller håll den i vänstra handen under meditation, låt spetsen peka in mot kroppen för att ta emot lugnande energi eller rikta spetsen från kroppen för att göra dig av med oönskad negativ energi och stress. Kristallspetsen kan även användas som en magisk inredningsdetalj för att fylla ditt hem med lugna energier.


Egenskap: mental styrka, ökad intuition och kreativitet

Chakra: kronchakrat

Form: slipad spets

Färg: kraftiga färger i djuplila, ljuslila, petrol och turkosgrönt.

Storlek: höjd mellan 7-7,5 cm, bredd mellan ca 1,5-2 cm På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Notera att fluoriter kan ha inslag av naturliga ojämnheter i slipningen och små hålrum då det är en skör sten. 

*** Luna Li säljer alltid kristaller av högsta kvalitet. Men då kristaller är en naturprodukt kan de variera i utseende, färg och form, mindre tunna sprickor, naturliga hålrum och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende men påverkar inte kristallens magiska egenskaper.