NYHET! Colombiansk lemurianspets extra klar

85 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Otroligtw fina och klara spetsar i lemuriankvarts från Colombia.

Colombiansk lemuriankvarts är en mycket ljus och klar kristall med en enormt stark vibration av helande. Den tillåter oss att komma åt hjärtats minnen samtidigt som den rensar alla chakran, fantastisk kristall för den som söker information från tidigare liv.

Lemuriankvarts har även en väldigt hög vibrerande energi och låter dig komma i kontakt med din inre värld. Kristallen har otroligt starka helande egenskaper och löser upp energiblockeringar, den är läkande och får dig i balans när du känner dig andligt splittrad eller vilse.

Lemuriankvartsens räfflor sägs vara programmerade med en kosmisk kod som kan föra in oss i en ny verklighet om man stryker lätt över räfflorna. 


Egenskap: balans och enhet

Chakra: alla

Färg: klar

 

Små:  Längd: ca 4-5 cm    Bredd: ca 1,5-2 cm

Stora: Längd: ca 5 -7 cm    Bredd: ca 2-2,5 cm  


Bra att veta: Lemuriankvartsen är en naturprodukt med en naturlig spets, mindre nagg och ojämnheter är en del av kristallens utseende. 

På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Luna Li säljer alltid kristaller av högsta kvalitet. Men då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende och form, mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende.