Finns i lager

NYHET! Supersöta kristallsvampar

55 kr

Supersöta minisvampar i puderrrosa rosenkvarts, klar bergskristall, korallröd vattenmelonturmalin, svart obsidian och stålgrå hematit. 

Mått: 3 cm höga 


Rosenkvarts öppnar upp ditt hjärta och är en magnet för kärlek. Den stärker alla former av kärlek i ditt liv och lär dig utstråla kärlek från ditt innersta, och det du sänder ut får du tillbaka. Kristallen är mycket kraftfull, den är omhändertagande, läker kärlekssorg och drar till sig ny kärlek.


Vattenmelonturmalin är en sten för inspiration och kreativitet samtidigt som den lugnar överaktiva känslor. Den öppnar även upp för villkorslös kärlek i ditt liv och för in glädje och kärlek i förhållanden. Den underlättar kontakten med naturens andar och jordens kraftfulla energier. Den hjäper till att motverka depressioner och känslomässiga sår. 


Bergskristall ger dig själslig klarhet, den hjälper dig att se dig själv tydligare, vad du verkligen vill och vilken väg du ska gå. Den verkar som en förlängning av vår intuition.Den sägs sammanlänka vårt medvetande med universum och den förstärker våra spirituella förmågor och andliga kraft. Kristallen är en väldigt kraftfull healingsten.


Svart obsidian skyddar dig och absorberar negativ energi både från dig själv och från omgivningen på ett snabbt och effektivt sätt, bär den med dig när du känner dig orolig och ängslig. Den hjälper även till vid konfliktlösning. Den grundar, lugnar och balanserar dig, den stärker din närvaro och låter dig vila i dig själv. 


Hematit hjälper dig att jorda ditt sinne, din kropp och din själ. Kristallen bär på jordens energi och hjälper dig att få kontakt med marken under dig, den låter dig komma ner på jorden igen när du känner dig stressad eller orolig. Den är mycket beskyddande och grundande och lär dig ta kontrollen över dina tankar och känslor i oroliga situationer. 


På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Luna Li säljer alltid kristaller av högsta kvalitet. Men då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form, naturliga ojämnheter eller färgskiftningar är ofta en del av kristallens utseende men påverkar inte kristallens magiska egenskaper.