Finns i lager

NYHET! Stor spets i grön aventurin

275 kr

Grön aventurin är en riktig lyckosten som sägs dra till sig både tur, pengar och framgång. En riktig karriärsten med andra ord som hjälper dig att utvecklas i ditt arbete och företagande. Den har även en helande energi som löser upp emotionella blockeringar. 

Användningsområde: Perfekt för kristallnät och kristallhealing. Ställ spetsen i mitten av ett kristallnät eller håll den i vänstra handen under meditation, låt spetsen peka in mot kroppen för att ta emot helande energi eller rikta spetsen från kroppen för att göra dig av med oönskad energi. Kristallspetsen kan även användas som en magisk inredningsdetalj för att fylla ditt hem med lyckosamma och turbringande energier. Ställ den på ditt skrivbord eller din arbetsplats för en extra skjuts i karriären. 

Notera! Färgskiftningar i grått, brunt och vitt förekommer och naturliga krackeleringar under ytan, vilket är naturligt för grön aventurin, syns inte lika tydligt på alla bilder dessväre.

Egenskap: tur, lycka och framgång

Chakra: hjärtchakrat

Form: slipad spets

Färg: grön med svagt bruna el. grå inslag, naturliga krackeleringar under ytan och färgskiftningar i spetsen förekommer

Storlek:  ca 8,5-10 cm hög


På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Luna Li säljer alltid kristaller av högsta kvalitet. Men då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form, naturliga ojämnheter eller färgskiftningar är ofta en del av kristallens utseende men påverkar inte kristallens magiska egenskaper.