Kraftfullt och lyxigt kristallset för kärlek

395 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Lyxigt och kraftfullt kristallset för kärlek, passion och romantik.

Kristallset som öppnar upp för den universiella kärleken, perfekt vid meditation och kärleksritualer. 

Kristallsetet kommer i en svart sammetspåse.


Bergskristall 

Ger dig själslig klarhet, den hjälper dig att se dig själv tydligare, vad du verkligen vill och vilken väg du ska gå. Den verkar som en förlängning av vår intuition. Den sägs sammanlänka vårt medvetande med universum och den förstärker våra spirituella förmågor och andliga kraft.


Persikomånsten

Är kristallen för kärlek, fertilitet, intuition och magi. Den ökar vår känslighet för det feminint gudomliga och sägs öka vår intuition och öppnar upp för våra intuitiva förmågor och skänker oss en inre trygghet och styrka. 

Det inger hopp och ger oss inspiration att följa våra drömmar och väcker passionen till liv för sådant som gör oss  lyckliga på djupet. 

Persikomånstenen vakar över dig och lyser upp din väg framåt och hjälper dig att ta rätt beslut och att följa flödet.


Rosenkvarts 

Öppnar upp ditt hjärta och är en kraftfull magnet för kärlek. Den stärker alla former av kärlek i ditt liv och lär dig utstråla kärlek från ditt innersta, och det du sänder ut får du tillbaka. Kristallen är mycket kraftfull, den är omhändertagande, läker kärlekssorg och drar till sig ny kärlek. Perfekt vid ritualer som rör kärlek och relationer. 


Hematoidkvarts 

Har stärkande och stabiliserande egenskaper. Det är en kraftfull kristall som hjälper till att avlägsna och omvandla negativ energi till positiv, den öppnar upp för den villkorslösa kärlekens kraft, samtidigt som den gör dig lugn och balanserad. Kristallen kallas även för Röd golden healer och är väldigt kraftfull vid meditation. Den stärker självkänslan och självförtroendet och öppnar därmed upp för mer kärlek i ditt liv.


Rosa kalcit

Främjar ren och universiell kärlek. Den skänker fred, välbefinnande och ett inre lugn. Den länkar till den kraftfulla universiella kärleken och är starkt helande, sägs vara speciellt bra vid distanshealing då den sänder ut starka energier av gudomlig kärlek till mottagaren. Bär den med dig om du söker din själsfrände då den sägs attrahera kärlek i ditt liv. 

Den hjälper till att hitta ditt sanna jag och öppnar upp för fullständig ren lycka och upplysning. Den är vårdande och sägs ha en läkande kraft, den stödjer dig och sägs läka känslomässiga trauman där tex kärleksrelationer tagit slut.


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de för att öppna upp för den universiella kärleken och dra åt dig kärlek. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig, vid meditation, healing eller kärleksritualer. 


* Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.