Finns i lager

NYHET! Mystica shungit solfångare

795 kr

Mystica Shungit är en handgjord solfångare med ett kristallklot i Shungit. Shungitklotet mäter ca 5 cm i diam och solfångaren har även pärlor i äkta labradorit, ett magiskt öga och en månskära samt tre slipade kristallprismor i glas.

Häng upp Mystica Shungit solfångare vid ditt altare för beskydd eller i närheten av ett soligt fönster och hon fyller rummet med hundratals dansande ljusreflexer i regnbågens alla färger.

Mystica passar perfekt ovanför ditt altare, i ett fönster, i en dörrkarm eller fritt hängandes från en väggkonsol.

TIPS! Förlängningskedja på 50 cm finns att köpa till för längre upphängning och en mer centrerad plats i fönstret. 


Längd: ca 50 cm

Bredd: ca 8 cm

Material: Rå mässing, kristallprismor, klot i shungit och äkta pärlor i silverskimrande labradorit.


Lite magisk fakta om Shungit och labradorit: 

Shungit absorberar negativ energi från en person eller hemmet. Den sägs omvandla  stress och negativa känslor till  positiv energi och är både grundande och beskyddande. 

Shungit har även förmågan att leda elektromagnetisk och geotermisk energi och sägs därmed absorbera och skydda kroppen från elektromagnetisk strålning från tex datorer, wi-fi, smartphones m.m.

Shungit sägs avgifta kroppen och förstärka immunförsvaret och reducera smärta och inflammationer. Den sägs även lindra huvudvärk och sömnlöshet. 


Labradorit är en kraftfullt andlig och helande sten, den stärker din intuition och utvecklar dina andliga förmågor. Den är samtidigt väldigt beskyddande och jordande, den stöder och stärker dig, samtidigt som den skyddar din aura från energiläckage, den är starkt helande och reducerar stress och ångest.


* Notera att rå obehandlad mässing kan ha naturliga tunna repor och kan mörkna en aning med tiden men behåller sin vackra mässingsfärgade patina.

** Solfångaren levereras med bubbelplast runt glasprismorna, häng upp solfångaren innan bubbelplasten tas bort för att minska risken för stötar.