NYHET! Kristallkit för tur och framgång i presentask

225 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Magiskt kristallkit för tur och framgång 

Kristallkitet kommer i en liten fin presentask med snöre och etikett, en beskrivning av de olika kristallerna medföljer kitet.

Perfekt som julklapp eller en lite annorlunda gå bort present.

(ordinarie totalpris 265 kr) 


Kristallerna som ingår är följande:

Pyrit

Är känd som en riktig lyckosten då den hjälper oss att dra till oss välfärd, hälsa och rikedom och stödjer dig att lyckas i dina projekt. Den stödjer oss även vid förändringar och ger oss inspiration och motar bort bristande självförtroende.

Den är kraftfull vid allt som rör affärer, studier företagande och överflöd, placera den i hemmet eller på ditt skrivbord/arbetsplats för att dra till dig framgång och pengar. 

Den sägs även vara otroligt kraftfull under meditation eller manifesteringsarbete för dess jordande energier. 


Tigeröga

Har kraftfullt skyddande och välståndsbringande egenskaper. Den verkar grundande och förankrar oss i jorden, den hjälper oss att få kraft och energi, både fysiskt och psykiskt.

Den ger oss styrka och mod och skyddar mot faror, den för oss framåt i livet och hjälper oss att nå våra drömmars mål. 

Placera den i ditt hem och låt stenens styrka bli till din styrka. 


Jade 

Sägs vara kejsaren bland kristaller och påminner oss om jordens rikedom. Den sägs bringa tur, rikedom och god hälsa.

Olivgrön Jade är extra beskyddande och olyckshämmande och sägs skydda mot olyckor och sägs vara är en bra kristall att ta med sig på tex. längre resor.

Den stärker vårt energifält och står för lugn och balans, den är känd för sina helande energier och sägs läka undertryckta känslor som har en negativ påverkan i vårt liv. 


Mossagat 

Verkar lugnande och jordande och återkopplar dig med naturens flöde och sägs stärka kontakten med moder jord och naturen. 

Mossagat sägs även dra till sig överflöd och rikedom och kan hjälpa nystartade verksamheter eller en allmän önskan om en nystart. 

Den sägs även lugna stress och mildra panikångestattacker.


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de för att öppna upp för tur och framgång. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig, vid meditation, healing eller ritualer.


* Priset gäller för fyra stycken kristaller i en liten presentask.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.