Finns i lager

NYHET! Kraftfullt kristallset för kärlek

245 kr

Ett kraftfullt kristallset för kärlek, passion och romantik.

Kristallset som öppnar upp för den universiella kärleken, perfekt vid meditation och kärleksritualer. 

Erbjudande! 20% rabatt. 

Kristallsetet kommer i en svart sammetspåse och du betalar endast för 4 st kristaller. (ordinare totalpris 305 kr)


Bergskristall 

Ger dig själslig klarhet, den hjälper dig att se dig själv tydligare, vad du verkligen vill och vilken väg du ska gå. Den verkar som en förlängning av vår intuition. Den sägs sammanlänka vårt medvetande med universum och den förstärker våra spirituella förmågor och andliga kraft.


Persikomånsten

Är kristallen för kärlek, fertilitet, intuition och magi. Den ökar vår känslighet för det feminint gudomliga och sägs öka vår intuition och öppnar upp för våra intuitiva förmågor och skänker oss en inre trygghet och styrka. 

Det inger hopp och ger oss inspiration att följa våra drömmar och väcker passionen till liv för sådant som gör oss  lyckliga på djupet. 

Persikomånstenen vakar över dig och lyser upp din väg framåt och hjälper dig att ta rätt beslut och att följa flödet.


Jordgubbskvarts 

Den besitter en stark energi som främjar oräddhet, handlingskraft och produktivitet. 

Den sägs öppna upp hjärtat för tillit och kärlek och hjälper till att skapa mentalt och känslomässig balans. 

Den sägs  även attrahera den sanna kärleken och livspartnern.


Hematoidkvarts 

Har stärkande och stabiliserande egenskaper. Det är en kraftfull kristall som hjälper till att avlägsna och omvandla negativ energi till positiv, den öppnar upp för den villkorslösa kärlekens kraft, samtidigt som den gör dig lugn och balanserad. Kristallen kallas även för Röd golden healer och är väldigt kraftfull vid meditation. Den stärker självkänslan och självförtroendet och öppnar därmed upp för mer kärlek i ditt liv.


Aprikosagat 

Är en väldigt mild, lugnande och andlig kristall som för in villkorslös kärlek i våra liv och hjälper till att mildra negativa känslor, den förstärker egenskaper som självacceptans, beskydd och healing.

Den sägs hjälpa till att lyfta fram förträngda känslomässiga problem så att läkning kan ske. 


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de för att öppna upp för den universiella kärleken och dra åt dig kärlek. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig, vid meditation, healing eller kärleksritualer. 


* Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor, fläckar och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.