Finns i lager

Beskyddande kristallset för empater och högkänsliga

295 kr

Kristallset för beskydd, passar extra bra för empater och andra högkänsliga personer som lätt tar in andra personers energier, kristallsetet innehåller fem beskyddande och grundande kristaller.

Kristallsetet kommer i en svart sammetspåse.


Svart turmalin (extra fin kvalitet)

Är starkt beskyddande och hjälper till att mota bort negativa och oönskade energier. Den är kraftfull och fungerar som en skyddande sköld mot påfrestande negativitet och dåliga sinnesstämningar. 


Hematit (extra stor och fin)

Den skyddar din aura och hjälper till att jorda ditt sinne, din kropp och din själ. Den är  grundande och låter dig komma ner på jorden igen när du känner dig stressad eller orolig. Den hjälper till att ta tillbaka kontrollen över dina tankar och känslor. 


Rökkvarts (cuddle stone)

Är kraftfullt jordande och grundande och ger dig emotionellt lugn. Den motverkar stress och lindrar rädsla och hjälper oss att se bortom våra inbillade begränsningar. Den skapar lugn, trygghet och harmoni.


Ametist (mörk)

Är kristallen för sinnesro som får dig att hitta ditt inre lugn. Den verkar beskyddande och reducerar stress samtidigt som den påminner dig om att vända dig inåt. 


Grön fluorit (liten cuddle stone)

Är en kraftfullt skyddande sten på psykisk nivå som skapar mental styrka och känslomässig kontakt och sägs lösa upp stagnerad energi från tex tidigare konflikter. Den hjälper dig att stå emot yttre manipulation och bibehåller din starka integritet. Den stabiliserar och skyddar din aura, mildrar stress och avleder elektromagnetisk strålning.


En empat känner in omgivningen och andras känslor och energier som om de vore sina egna. Du kan lätt bli överväldigad över alla känslor du upplever på en offentlig plats eller i ett sammanhang med många människor då du snabbt kan absorbera en annan persons känslor, i vissa fall kan du även känna av andra personers fysiska smärta, du är även extremt känslig för atmosfären i ett rum och dåliga miljöer suger snabbt musten ur dig och tar ifrån dig din energi.


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de när du behöver beskydd och grundning. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig eller i beskyddande ritualer och kristallnät.


*Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.