NYHET! Kristallkit för beskydd i presentask

220 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Ett kristallkit för beskydd som hjälper till att mota bort negativa energier. 

Kristallkitet kommer i en liten fin presentask med snöre och etikett, en beskrivning av de olika kristallerna medföljer kitet.

Perfekt som en lite annorlunda gå bort present.


Kristallerna som ingår är följande:

Svart turmalin

Är starkt beskyddande och hjälper till att mota bort negativa och oönskade energier. Den är kraftfull och fungerar som en skyddande sköld mot påfrestande negativitet och dåliga sinnesstämningar. 

Turmalinkvarts består av bergskristall med inslag av svart turmalin, en oslagbar kombination när du behöver omvandla dina negativa tankar till positiva. 

Den uppmuntrar dig att gå vidare i positiv riktning, den slår bort mörka och negativa tankar och hjälper dig att ändra inställning. Kristallen röjer bort hinder och blockeringar. 

Svart obsidian skyddar dig och absorberar negativ energi både från dig själv och från omgivningen på ett snabbt och effektivt sätt, bär den med dig när du känner dig orolig och ängslig. Den hjälper till vid konfliktlösning.

Den grundar, lugnar och balanserar dig, den stärker din närvaro och låter dig vila i dig själv. 

Den besitter en kraftfull energi och skyddar och avskärmar även mot elektromagnetiska fält. 

Tigeröga

Har kraftfullt skyddande och välståndsbringande egenskaper. Den verkar grundande och förankrar oss i jorden, den hjälper oss att få kraft och energi, både fysiskt och psykiskt.

Den ger oss styrka och mod och skyddar mot faror, den för oss framåt i livet och hjälper oss att nå våra drömmars mål. 

Placera den i ditt hem och låt stenens styrka bli till din styrka. 


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de för att öppna upp för tur och framgång. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig, vid meditation, healing eller ritualer.


* Priset gäller för fyra stycken kristaller i en liten presentask.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.