Finns i lager

NYHET! Kristallset för intuition och vägledning

295 kr

Kristallset för intuition och vägledning, passar extra bra vid meditation och nymåneritualer.

ERBJUDANDE! 20% rabatt. Ordinare pris 370 kr. 

Kristallsetet kommer i en svart sammetspåse och du betalar enbart för fyra st kristaller. Lapis lazuli sägs ha existerat sedan tidernas begynnelse och förstärker vår inre visdom och  dess mystiska kunskap. Den sägs vara väldigt kraftfull för ökad intellektuell förmåga och kommunikation, den ger dig styrka och sägs öppna upp för din inre gudinna. 

Den öppnar upp och stärker ditt inre seende och passar bra vid meditation 


Labradorit 

Är kraftfullt andlig och helande, den stärker din intuition och utvecklar dina andliga förmågor och ökar kontakten med dina andliga guider. Den är samtidigt väldigt beskyddande och jordande, den stöder och stärker dig, samtidigt som den skyddar din aura från energiläckage,


Svart obsidian

Är en riktig manifestationskristall som passar bra när du sätter nya mål och intentioner. Den grundar, lugnar och balanserar dig.


Bergskristall

Ger dig själslig klarhet, den hjälper dig att se dig själv tydligare, vad du verkligen vill och vilken väg du ska gå. Den verkar som en förlängning av vår intuition. Den sägs sammanlänka vårt medvetande med universum och den förstärker våra spirituella förmågor och andliga kraft.


Golden healer är en kraftfull healingsten som balanserar och healar alla våra chakran samtidigt som den lugnar vårt sinne. Om du känner dig stressad eller uppe i varv är det den här kristallen du ska hålla i handen vid meditation. 

Den låter det gyllene ljuset från universum flöda in i kroppen för att rena och rensa både kroppen och auran från energiblockeringar. Den ökar dina vibrationer till ett högre tillstånd så att du får bättre kontroll över dina handlingar. 
*Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.