Finns i lager

NYHET! Kristallset för tur, framgång och överflöd

245 kr

Kraftfullt kristallset för tur, rikedom och överflöd. 

Kristallset som för med sig både tur och ekonomiskt överflöd. Kristallsetet hjälper dig att lyckas i karriären genom att manifestera  mod, självsäkerhet och styrka på vägen mot dina mål vad gäller eget företagande, karriär, studier och nya jobbmöjligheter. 

ERBJUDANDE: du får 22 % rabatt på setet

Kristallsetet innehåller 5 st kristaller men du betalar enbart för fyra st. (Ordinare pris 315 kr) 

Setet kommer i en svart sammetspåse och information om de olika kristallernas egenskaper.


Citrin är glädjens sten och sägs även vara en riktigt magisk sten för överflöd och välstånd, den sägs även stärka användarens förmågan att manifestera och dra till dig det du önskar dig. Den sägs även dämpa oro och nervositet. 


Jade sägs vara kejsaren bland kristaller och påminner oss om jordens rikedom. Den sägs bringa tur, rikedom och god hälsa.

Den stärker vårt energifält och står för lugn och balans, den är känd för sina helande energier och sägs läka undertryckta känslor som har en negativ påverkan i vårt liv. 


Pyrit

Är känd som en riktig lyckosten då den hjälper oss att dra till oss välfärd, hälsa och rikedom och stödjer dig att lyckas i dina projekt. Den stödjer oss även vid förändringar och ger oss inspiration och motar bort bristande självförtroende.

Den är kraftfull vid allt som rör affärer, företagande och överflöd, placera den i hemmet eller på din arbetsplats för att dra till dig framgång och pengar. Den sägs även vara otroligt kraftfull under meditation eller manifesteringsarbete för dess jordande energier. 

Den sägs även vara en vårdande kristall vid kronisk trötthet och utmattningssymptom.
Grön aventurin 

Är en riktig lyckosten som sägs dra till sig både tur, pengar och framgång. En riktig karriärsten med andra ord som hjälper dig att utvecklas i ditt arbete och företagande. Den har även en helande energi som löser upp emotionella blockeringar. 

Håll kristallen i handen vid meditation eller bär den med dig i fickan vid arbetsintervjuer, tentor, möten eller presentationer för extra tur.


Tigeröga

Har kraftfullt skyddande och välståndsbringande egenskaper. Den verkar grundande och förankrar oss i jorden, den hjälper oss att få kraft och energi, både fysiskt och psykiskt.

Den ger oss styrka och mod och skyddar mot faror, den för oss framåt i livet och hjälper oss att nå våra drömmars mål. 

Placera den i ditt hem och låt stenens styrka bli till din styrka. 


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de för att öppna upp för tur och framgång. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig, vid meditation, healing eller ritualer.


* Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.