Finns i lager

NYHET! Kristallset mot oro och ångest

225 kr

Stresslindrande och ångestdämpande kristallset som passar bra för healingarbete.

Kristallset som motverkar stress och ångest, kristallerna verkar rogivande och skapar emotionellt lugn och ger dig en rofylld sömn, kristallsetet passar bra för healing, avslappning  och meditation.

ERBJUDANDE! 20 % rabatt (ordinare pris 285 kr)

Kristallsetet kommer i en svart sammetspåse på köpet och du betalar enbart för fyra st kristaller. 


Hematit hjälper dig att jorda ditt sinne, din kropp och din själ. Kristallen bär på jordens energi och hjälper dig att få kontakt med marken under dig, den låter dig komma ner på jorden igen när du känner dig stressad eller orolig. 

Den är mycket beskyddande och grundande och lär dig ta kontrollen över dina tankar och känslor i oroliga situationer.


Ametist 

Är kristallen för sinnesro som får dig att hitta ditt inre lugn. Den verkar beskyddande och reducerar stress samtidigt som den påminner dig om att vända dig inåt. 


Howlit 

Är en väldigt spirituell sten som kommunicerar med högre frekvenser och ökar din andliga närvaro och medvetande. Den öppnar upp mot universums oändliga visdom och sägs även minska stress, ångest och andra spänningar i kroppen. Den kan även användas för en djupare och mer rofylld sömn och klarare drömmar. Lägg kristallen vid sängen och känn lugnet sprida ut sig.


Turmalinkvarts består av bergskristall med inslag av svart turmalin, en oslagbar kombination när du behöver omvandla dina negativa tankar till positiva. 

Den uppmuntrar dig att gå vidare i positiv riktning, den slår bort mörka och negativa tankar och hjälper dig att ändra inställning. Kristallen röjer bort hinder och blockeringar. 


Blå kvarts är en lugnande kristall med en väldigt rogivande energi. Den sägs rena auran och kan användas för att reducera starka energiblockeringar. Den hjälper dig att få kontakt med de högre sfärerna och underlättar arbetet och kommunikationen med ditt högre jag. 


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de när du behöver stresslindring och lugn. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig, vid meditation eller healingarbete.


*Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.