Studentpresent att hänga runt halsen för tur, framåtsträvan och motivation

195 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Ett fint litet kristallkit för tur, framåtsträvan och motivation, en perfekt liten gåva att hänga runt halsen på studenten.

Kristallkitet kommer i en fin liten vit organzapåse med band. Ett litet änglakort samt en beskrivning av de olika kristallerna medföljer kitet i påsen.


Kristallerna som ingår är följande:

Amazonit

Är hoppets sten och verkar för dig som vill gå din egen väg. Den inspirerar dig att gå vidare och stödjer dig vid förändringar.

Den motiverar dig att sträva framåt och hjälper dig att lyssna på hjärtats innersta röst. Den undanröjer rädslor och tvivel och ger dig tro på att allt kommer att ordna sig. 

Mookait är knuten till jordens kraftfulla energier och sägs stärka självkänslan och hjälper till att finna din fulla potential. Den stärker kontakten med din kropp och ditt intellekt och sägs vara en riktig problemlösare samtidigt som den höjer ditt fokus och din motivationsnivå. 

Jade sägs vara kejsaren bland kristaller och påminner oss om jordens rikedom. Den sägs bringa tur, rikedom och god hälsa.

Den är extra beskyddande och olyckshämmande och sägs skydda mot olyckor och sägs vara är en bra kristall att ta med sig på tex. längre resor.


* Priset gäller för tre stycken kristaller i en liten organzapåse med band. 

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.