Stresslindrande kristallset mot oro och ångest

295 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Stresslindrande och ångestdämpande kristallset som passar bra för healingarbete.

Kristallset som motverkar stress och ångest, kristallerna verkar rogivande och skapar emotionellt lugn och ger dig en rofylld sömn, kristallsetet passar bra för healing, avslappning  och meditation.

Kristallsetet kommer i en svart sammetspåse.


Rökkvarts

Är kraftfullt jordande och grundande och ger dig emotionellt lugn. Den motverkar stress och lindrar rädsla och hjälper oss att se bortom våra inbillade begränsningar.  Den skapar 

lugn, trygghet och harmoni.


Ametist 

Är kristallen för sinnesro som får dig att hitta ditt inre lugn. Den verkar beskyddande och reducerar stress samtidigt som den påminner dig om att vända dig inåt. 


Howlit 

Är en väldigt spirituell sten som kommunicerar med högre frekvenser och ökar din andliga närvaro och medvetande. Den öppnar upp mot universums oändliga visdom och sägs även minska stress, ångest och andra spänningar i kroppen. Den kan även användas för en djupare och mer rofylld sömn och klarare drömmar. Lägg kristallen vid sängen och känn lugnet sprida ut sig.


Amazonit 

Är hoppets sten och verkar för dig som vill gå din egen väg. Den inspirerar dig att gå vidare och stödjer dig vid förändringar. Den hjälper dig att lyssna på hjärtats innersta röst och undanröjer rädslor och tvivel och ger dig tro på att allt kommer att ordna sig. 

Den är lugnande och balanserar dina känslor, den verkar stresslindrande och mildrar ångest i större sociala sammanhang. 


Blå kvarts är en lugnande kristall med en väldigt rogivande energi. Den sägs rena auran och kan användas för att reducera starka energiblockeringar. Den hjälper dig att få kontakt med de högre sfärerna och underlättar arbetet och kommunikationen med ditt högre jag. 


Användningsområde

Bär med dig kristallerna i en påse eller meditera med de när du behöver stresslindring och lugn. Placera ut de i ditt hem eller på din arbetsplats. De passar även bra att använda var för sig, vid meditation eller healingarbete.


*Priset gäller för fem stycken kristaller.

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.