Finns i lager

Studentpresent att hänga runt halsen för tur och framgång

235 kr

Ett fint litet kristallkit för tur, framgång och välstånd, en perfekt liten gåva att hänga runt halsen på studenten.

Kristallkitet kommer i en fin liten vit organzapåse med band. Ett litet änglakort samt en beskrivning av de olika kristallerna medföljer kitet. 


Kristallerna som ingår är följande:

Grön aventurin no worry stone är en riktig lyckosten som sägs dra till sig både tur, pengar och framgång. En riktig karriärsten med andra ord som hjälper dig att utvecklas i ditt arbete, dina studier och företagande. Den har även en helande energi som löser upp emotionella blockeringar. 

Håll den i handen och stryk med tummen över stenen vid meditation eller bär den med dig i fickan vid arbetsintervjuer, prov, möten eller presentationer för extra tur.


Karneol är en kraftfull kristall som ger dig både styrka och motivation.

Den ger dig mod att agera mot dina mål och gå vidare på nya vägar, den sägs hjälpa till att nå dina visioner och livsval snabbare. Den lugnar när du känner dig förvirrad över var du är påväg.

Den sägs även hjälpa till att öka ditt självförtroende och självkänsla samtidigt som den ökar din energi. 


Tigeröga har kraftfullt skyddande och välstånds-bringande egenskaper. Den verkar grundande och förankrar oss i jorden, den hjälper oss att få kraft och energi, både fysiskt och psykiskt.

Den ger oss styrka och mod och skyddar mot faror, den för oss framåt i livet och hjälper oss att nå våra drömmars mål. 

Placera den i ditt hem och låt stenens styrka bli till din styrka. 


* Priset gäller för tre stycken kristaller i en liten organzapåse med band. 

** Alla kristaller hos Luna Li håller alltid hög kvalitet, då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form. Mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende och påverkar inte dess magiska egenskaper.