NYHET! Röd golden healer, halvpolerad spets Nr 2

295 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Otroligt vacker och kraftfull halvpolerad spets i Röd golden healer. 

Röd golden healer el. hematoidkvarts som den även heter är en kombination av kvarts och hematit och har egenskaper från båda kristallerna. 

Hematitet grundar dig och hjälper till att hålla fötterna på jorden samtidigt som bergskristallen står för det intuitiva och andliga och främjar kontakten med den andra sidan. 

Kristallen är lugnande och samtidigt kraftfull och passar väldigt bra vid meditation, om du känner dig stressad och har svårt att varva ner inför eller under en meditation är det här kristallen för dig. Den balanserar dina chakran och lugnar din själ. 

Den underlättar kommunikationen med andra dimensioner och är även en kraftfull healingkristall, den låter universums gyllene ljus flöda in i kroppen samtidigt som rensar både kroppen och auran från energiblockeringar.

Hematiodkvartsen stärker även självkänslan och självförtroendet och raderar tvivel och ångest. Den hjälper dig att fokusera och behålla koncentrationen. 


Egenskap: grundande och balanserande

Chakra: rotchakrat

Färg: klar med rödrosa inslag

Höjd: ca 6 cm

Bredd: ca 5 cm


På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende och form, mindre sprickor och ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende.