Finns i lager

NYHET! Spets i howlit

225 kr

Howlit är en väldigt spirituell sten som kommunicerar med högre frekvenser och ökar din andliga närvaro och medvetande. Den öppnar upp mot universums oändliga visdom och sägs även minska stress, ångest och andra spänningar i kroppen. 

Den kan även användas för en djupare och mer rofylld sömn och klarare drömmar. Ställ spetsen vid sängen och känn lugnet sprida ut sig.

Användningsområde: Perfekt för kristallnät och kristallhealing. Ställ spetsen i mitten av ett kristallnät eller håll den i vänstra handen under meditation, låt spetsen peka in mot kroppen för att ta emot helande energi eller rikta spetsen från kroppen för att göra dig av med oönskad energi. Kristallspetsen kan även användas som en magisk inredningsdetalj för att fylla ditt hem med lugna och rofyllda energier.


Egenskap: andlig närvaro, kommunikation, lugnar och minskar stress, bra vid sömnproblem

Chakra: kronckarat

Form: slipad spets

Färg: vit med grå detaljer likt marmor

Storlek:  ca 8 cm hög, 2cm bred 


På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Luna Li säljer alltid kristaller av högsta kvalitet. Men då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form, naturliga ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende men påverkar inte kristallens magiska egenskaper.