NYHET! Spets i turmalinkvarts

225 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Turmalinkvarts består av bergskristall med inslag av svart turmalin, en oslagbar kombination när du behöver omvandla dina negativa tankar till positiva. 

Den uppmuntrar dig att gå vidare i positiv riktning, den slår bort mörka och negativa tankar och hjälper dig att ändra inställning. Turmalinkvarts röjer bort hinder och blockeringar samtidigt som den beskyddar dig. 

Den sägs även vara en kraftfull kristall som främjar andlighet och spiritualitet, den sägs vara till hjälp vid astralresor genom att beskydda dig och samtidigt förankra dig till nuet och den fysiska världen under resans gång. 


Användningsområde: Perfekt för kristallnät och kristallhealing. Ställ spetsen i mitten av ett kristallnät eller håll den i vänstra handen under meditation, låt spetsen peka in mot kroppen för att ta emot helande energi eller rikta spetsen från kroppen för att göra dig av med oönskad energi. Kristallspetsen kan även användas som en magisk inredningsdetalj för att fylla ditt hem med beskyddande energier och för att omvandla negativa energier till positiva.


Egenskap: beskydd, omvandlar negativa energier, hjälp vid astralresor

Chakra: alla

Form: slipad spets

Färg: vit med inslag av svarta stråk, bruna detaljer kan förekomma då turmalinkvarts utsöndrar järn

Storlek:  ca 7 cm hög


På köpet: Ett litet kort med information om kristallens egenskaper följer med beställningen. 


* Priset gäller för en kristall.

** Luna Li säljer alltid kristaller av högsta kvalitet. Men då kristaller är en naturprodukt kan de variera en aning i utseende, färg och form, naturliga ojämnheter är ofta en del av kristallens utseende men påverkar inte kristallens magiska egenskaper.