Finns i lager

Dione solfångare med labradorit

375 kr

Handgjord solfångare med en vacker mässingsmåne och stjärna, äkta pärlor i svart silverskimrande labradorit och två kristallprismor i slipat glas.

Häng upp Dione solfångare i närheten av ett soligt fönster och hon fyller rummet med hundratals dansande ljusreflexer i regnbågens alla färger.

Dione passar perfekt i ett fönster, i en dörrkarm eller fritt hängandes från en väggkonsol.

Notera: Solfångaren levereras med stjärna som på första bilden och med svarta pärlor i silverskimrande labradorit, även om sista bilderna saknar stjärna. 


Längd: 43 cm

Bredd: 5 cm

Material: Rå mässing, kristallprismor och äkta pärlor i silverskimrande labradorit.


Lite magisk fakta om labradorit: 

Labradorit skyddar auran och sägs ger ökad inspiration, intuition och intellekt, den öppnar upp ditt klarseende och drar till sig de magiska krafterna som finns inom dig. Den sägs locka fram det bästa hos människan, den stärker ditt självförtroende och låter dig se möjligheterna och våga ta för dig.  


TIPS! Köp till en förlängningskedja som är anpassad för att solfångaren ska får en centrerad plats i fönstret. 


* Notera att rå obehandlad mässing har naturliga tunna repor och kan mörkna en aning  med tiden men behåller sin vackra mässingsfärgade patina.

** Solfångaren levereras med bubbelplast runt den stora glasprisman, häng gärna upp solfångaren innan bubbelplasten tas bort för att minska risken för stötar.