Finns i lager

Dione solfångare med grå jaspis

375 kr

Handgjord solfångare med en vacker mässingsmåne och stjärna, äkta pärlor i grå jaspis och två kristallprismor i slipat glas.

Häng upp Dione solfångare i närheten av ett soligt fönster och hon fyller rummet med hundratals dansande ljusreflexer i regnbågens alla färger.

Dione passar perfekt i ett fönster, i en dörrkarm eller fritt hängandes från en väggkonsol.


Längd: 43 cm

Bredd: 5 cm

Material: Rå mässing, kristallprismor och äkta pärlor i grå jaspis.


Lite magisk fakta om grå jaspis: 

Jaspis anses vara en av de mest vårdande kristallerna, den hjälper dig att finna lugn och sinnesro och skapar balans i livet och hjälper dig vid stressiga livssituationer. 

Den sägs även fungera som en beskyddare och rensar bort negativa energier. Jaspis balanserar yin och yang och förknippas även med drömmande och drömmar. På köpet: En transparent nylontråd följer med beställningen för att kunna anpassa upphängningen efter behov.


* Notera att rå obehandlad mässing kan ha naturliga tunna repor och kan mörkna en aning  med tiden men behåller sin vackra mässingsfärgade patina.

** Solfångaren levereras med bubbelplast runt den stora glasprisman, häng gärna upp solfångaren innan bubbelplasten tas bort för att minska risken för stötar.