Finns i lager

NYHET! Magica solfångare med svart lavasten

395 kr

Handgjord solfångare med ett magiskt öga, en cirkel, en triangel och en liten halvmåne. Solfångaren har även pärlor i äkta lavasten, en tofs i svart och en droppformad kristallprisma i slipat glas.

Häng upp Magica solfångare vid ditt altare eller i närheten av ett soligt fönster och hon fyller rummet med hundratals dansande ljusreflexer i regnbågens alla färger.

Magica passar perfekt vid ditt altare, på väggen, i ett fönster, i en dörrkarm eller fritt hängandes från en väggkonsol.


Längd: 44 cm

Bredd: ca 7 cm

Material: Rå mässing, droppformad kristallprisma, en svart tofs och äkta pärlor i lavasten


Lite magisk fakta om lavasten: 

Lavasten sägs rena auran från negativitet och lättar upp ångest och ett mörkt sinne. Den ger oss elden och kraften tillbaka och stärker vår förbindelse med jorden. Den sägs även ge mod, styrka och stabilitet och hjälper till vid förändringar. 

TIPS! Finns förlängningskedjor på 50 cm att köpa till för att få till rätt höjd i fönstret . 


* Notera att rå obehandlad mässing kan ha naturliga tunna repor och kan mörkna en aning med tiden men behåller sin vackra mässingsfärgade patina.

** Solfångaren levereras med bubbelplast runt den stora glasprisman, häng gärna upp solfångaren innan bubbelplasten tas bort för att minska risken för stötar.